Pengedar Sah Shaklee Meru Raya / Chemor / Ipoh


As-Salam buat semua. Alhamdulillah, setelah 3 bulan menumpang rumah Mak di Pendang, kini kami sekeluarga akan berhijrah ke Chemor, Perak setelah suami diarahkan berkhidmat di Wisma Kastam Ipoh, Perak.

Mungkin ada di antara pembaca yang tertanya2 di manakah lokasi Put beroperasi sekarang. Put adalah pengedar sah Shaklee yang menjalankan bisnes produk Shaklee untuk anda sama ada melalui pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak atau penghantaran terus ke rumah khasnya di penghantaran di area Meru Raya, Chermor, Ipoh dan sekitarnya atau di mana-mana berdekatan atas persetujuan bersama.

Untuk penghantaran di kawasan Meru Raya Put akan buat penghantaran selepas waktu bekerja iaitu selepas jam 5.30petang. Manakala penghantaran ke Chemor dan Ipoh akan dilakukan pada hujung minggu sahaja.

Anda juga boleh datang ambil sendiri di rumah saya di Taman Meru Perdana. Sebolehnya maklumkan terlebih dahulu sama call/SMS/WhatsApp ke 019-326 5417. Kalau tak sempat, boleh online dulu, ushar2 di FB Personal Put atau di FB Fanpage Kiosk Vitamin Ibu.

Jika anda perlukan suplemen semulajadi Shaklee ini bagi KESUBURAN, KEHAMILAN, BERSALIN/BERPANTANG, PENYUSUAN IBU, MASALAH BERAT, KESIHATAN ANAK2 dan sebagainya anda boleh hubungi terus ke maklumat perhubungan di atas ya :)

~ Always Caring, Always Here!

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)