Cara Menjadi Ahli Shaklee


Sebenarnya saya baru balik bercuti, Family Trip sebelah keluarga mertua. Tak jauh, dekat je Bukit Gambang Resort City kat Pahang. Ramai jugak sebab sebelah suami ada 10orang adik beradik. Memang meriah sebab 6 beradik dah berkawen. Masa perjalanan nak ke sana tetiba2 ada yang bertanya macamana nak jadi ahli Shaklee.

Ada sesiapa lagi yang masih kurang jelas? Boleh baca sini ye.

Untuk menjadi ahli Shaklee, ada 2 pilihan;

Pilihan 1: Berbayar

Yuran Pendaftaran RM 65.00 (Tidak termasuk kos pos Kit Keahlian RM10)
Anda akan dapat Kit Keahlian yang mengandungi:

- Buku Product Info
- Business Manual
- Senarai Harga
- Opportunity Kit
- Shaklee Difference
- Landmark Study

Saya akan uruskan pendaftaran anda :)


Pilihan 2: Keahlian Percuma

Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda berjumlah 200uv (200point) berharga sekitar RM 680 untuk mendapatkan Keahlian Percuma!

Anda akan dapat Kit Keahlian yang mengandungi:

- Buku Product Info
- Business Manual
- Senarai Harga
- Opportunity Kit
- Shaklee Difference
- Landmark Study

Saya akan uruskan pendaftaran keahlian anda secara online untuk kali pertama pembelian produk.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1. Membeli dengan harga harga yang lebih rendah!

- PENJIMATAN 15%-20% dari harga runcit.
- Setiap pembelian produk mempunyai points (UV).

2. Sistem online yang boleh diakses 24 jam! Atau masih boleh membeli melalui saya. UV akan ditransfer ke akaun anda.

Login menggunakan ID anda (no keahlian) di website www.shaklee2u.com.my untuk

- Membuat pembelian
- Mendaftar ahli baru di bawah anda
- Semak points (UV) terkumpul semasa anda
- Semak BONUS bulanan anda

Semuanya di hujung jari! Sekali Klik!

3. Keahlian seumur hidup bersama pasangan

Keahlian seumur hidup. Hanya perbaharui RM30, setiap tahun untuk kekalkan keahlian dan menerima manfaat keahlian Shaklee.

Satu ID untuk suami dan isteri kerana Shaklee adalah bisnes keluarga :)

*keahlian terbatal sekiranya 2 tahun tidak membuat sebarang pembelian.


Menjana Income bersama Shaklee
Seronok untuk berkongsi kelebihan dan kesan mengamalkan Shaklee? Dalam masa yang sama, anda boleh menjana income 2angka dan lebih mengikut kehendak anda.

1. Anda boleh bermula bila-bila masa! Tiada istilah perlu tunggu hari yang sesuai.

2. Sistem dropship - TANPA modal

Tak perlu melabur ribuan ringgit! Tak wajib ada stok di tangan. Apabila pelanggan bayar pada anda, barulah anda beli di online system. Shaklee boleh poskan terus kepada customer. Sangat mudah!

**kecuali bagi yang fokus COD (Cash on Delivery) perlu sediakan stok

3. Anda layak grab peluang 3C yang ditawarkan oleh Shaklee - CASH, CAR, dan CONVENTION!

4. Training oleh pihak Shaklee disediakan setiap minggu yang disampaikan oleh NUTRITIONIST (pakar Nutrisi) Shaklee! (Shaklee bukan calang-calang produk :))


Ahli Untuk Makan Sendiri
Tidak berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee? Anda tidak dipaksa, tetapi anda tetap mempunyai kelebihan;

1. Anda layak dapat cashback (bonus) jika melebihi 150 points (UV) sebelum 1 haribulan berikutnya. Lebih kurang RM510 belian. Cashback (bonus) tersebut akan dimasukkan terus ke akaun bank anda!

2. Anda TIDAK wajib membuat belian setiap bulan. Tiada paksaan!


Sudah jelas? Boleh sertakan maklumat lengkap berikut kepada pengedar Shaklee pilihan anda. Kalau pilih saya, nyiru saya tadahkan, segera WhatsApp 019-326 5417.

Nama Penuh:
No. Kad Pengenalan:
Alamat Semasa:
No. Telefon:
Emel:
Nama Penuh Pasangan:
No. Kad Pengenalan Pasangan:
No. Akaun Bank: (digalakkan Maybank)

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Testimoni - Makin Putih dengan Vita-C


Berbaloi amalkan Vita-C katanya. Siap nak tambah ESP lagi.

Dah cuba baru percaya :)

Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Jus Detoks Vita C

Duk belek2 majalah Rapi terbaru. Terjumpa resepi jus detoks vita C ni. Terus teringat mesin jus Hurom kt Go Shop. Hehe. Kawan2 boleh la cuba, pasti sedap dan tentunya sihat.

Bahan2:
Seulas Halia

Sebiji Lobak Merah

Sebiji Oren

Cara penyediaan:
Bersihkan kesemua bahan di atas. Kemudian potong dadu dan masukkan ke dalam mesin pengisar. Kisar sehingga sebati dan tapiskan sebelum dituang ke dalam gelas. Sedia dinikmati.

Khasiat jus:
Jus ini sangat berkhasiat kerana ia mampu menguatkan buah pinggang, mengeluarkan angin dan kesejukan berlebihan dari badan. Ia juga kaya antioksidan yang baik untuk kesihatan tubuh badan.

**Sumber:
Majalah Rapi Nov 2015
Continue Reading

Wow, menariknya promo Shaklee November 2015!


Promo November 2015

Assalamu'alaikum dan salam bahagia dari saya :)

Setiap bulan sudah menjadi kebiasaan pengedar dan ahli Shaklee menantikan senarai produk promosi yang tersenarai.

Untungkan jadi ahli? Setiap bulan ada sahaja promo item yg ditawarkan. Malahan berganda jimat dari harga ahli biasa.

SR Vita-C PlusKita sambung cerita tadi, hehe. Alhamdulillah, genap 1 November yang lepas diumumkan SR Vita-C Plus dan Vita-Lea for Children adalah item promo. SR Vita-C Plus promo beli 6 percuma 1 atau set promo yang paling digemari Twin Pack atau Pek Berkembar Diskaun 5%. Best bukan? Vita-C tu. Beli 2 botol, bekalan untuk setahun punya.

Ini baru harga runcit tau!

Vita-Lea for Children
Multivitamin yang boleh dikunyah dan sangat sesuai untuk kanak2 berumur 4 tahun dan ke atas. Dapatkan harga jimat berganda dengan pembelian 3 botol percuma 1 botol.
Harga runcit bernilai RM111.00/botol

Menarik bukan? Ingin lebih menarik dan lebih diskaun? Jom daftar ahli dan bersama rangkaian saya, pastinya lebih menguntungkan. Sebotol pun boleh dapat harga promosi :)


Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading