Tanda-tanda Diabetes

Beberapa tanda menghidap penyakit diabetes adalah seperti berikut:


Dapatkan pemeriksaan kesihatan di klinik berhampiran sekiranya anda mengalami gejala ini.

Untuk membantu penyembuhan, boleh dapatkan suplemen semulajadi daripada Shaklee. Terdapat Set Kawalan Gula yang terdiri daripada Vita-Lea, SR Vita-C Plus, ESP, GLA Complex, Zinc Complex, dan Alfalfa Complex. Set lengkap ini membantu mengekalkan para gula sihat dalam darah dan membantu menyembuhkan luka.


Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Herbal Blend - Krim Serbaguna


Shaklee Herbal Blend !!
.
Multipurpose Cream HERBAL BLEND yang wajib dimiliki setiap rumah. Bukan hanya untuk ruam bayi ye, tetapi untuk pelbagai kegunaan lain jugak. Nama pun 'multipurpose' kan :)
.
.
- kena gigitan nyamuk
- tumit pecah dan merekah
- kulit kering
- eczema
- jerawat
- parut chicken pox
.
.
Dan banyak lagi kegunaan HERBAL BLEND ni. 1 tiub tak sampai RM30 pun, memang berbaloi dan sangat jimat.
.
Nak geng ngan saya?
.
.
Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Gatal-gatal Hilang Dengan Herbal Blend

Pernah jadi gatal2 sebab alergik habuk tak? Saya ada kawan, rasanya baru je dia tempah Herbal Blend bulan lepas, pagi tadi dia nak beli lagi. Katanya best!

Kawan saya ni baru pindah rumah, jadi masa pindah hari tu banyak juga kotak2 lama dalam stor bawak pindah sekali. Tetiba dia, suami dan baby jadi gatal2. Rasanya bukan habuk je tu, kotak lama kan, mesti ada makhluk kecik2 tu menginap. He He.

Alhamdulillah, hasil yang OK katanya. Boleh nak tempah lagi :)

Berusaha mengubati adalah sunnatullah kesembuhan, sebenarnya Allah yang mengizinkan dan menyembuhkan. Alhamdulillah.

Herbal Blend Kurangkan Gatal

Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Selsema Sok Sek Sok Sek

Musim sekarang yang panas terik dan kadang2 hujan, perubahan ni akan buat kita demam la, selsema la, sakit tekak la. Jadi, kita harus menjaga kesihatan sebaiknya. Minumlah air kosong secukup2nya atau dapatkan jus2 buah2an yang sejuk macam honey dew.

Semalam tetiba je hidung saya aktif bersin. Ha Chim Ha Chim bersin. Macam tau2 je NutriFeron dengan promo. Hehe. Saya tak ambik NutriFeron pun sebab puasa. Bila dah bukak puasa terus terlupa sebab dah tak bersin. Pelik jugak.

Selalu kalau dah rasa tak sedap badan memang saya ambik mana2 suplemen untuk imun macam Zinc Complex ngan Vita-C. Kalau baby saya yang menyusu demam, baru saya ambik NutriFeron.

Teringat satu kisah benar tentang Nutriferon ni, nak baca tak? Selesema berkurang dengan mengambil NutriFeron dan SR Vita-C Plus. Ikuti ceritanya di bawah.

Tengok tu, Batman pun selsema tau hehe
"...

Assalammualaikum..
Selamat ptg.. alhamdulillah diberi kesihatan yg baik hari nie.. walaupon x btol2 sht lg..
Start hari ahad, sy selsema.. x sedap bdn mcm nak demam..

Mula rs serba x kena.. mood pon kelaut la..
Dgn nak exam, dgn guru besar nak bersara..
Sakit kepala pulak dtg..
Tp berdoa dan sentiasa bersangka baik dgn apa yg Allah swt bg..

Sbb distributors shaklee.. mesti la sy tahu ape yg sy bleh ambk ketika selsema.. VITa C #shaklee..
Kesyg sy.. bkn sajer utk kulit.. tp sgt berguna bl selsema..
Mlm trus ambk 2 tab, n 1 paket nutriferon..

Hari isnin mmg x sedap lg bdn.. masih mengharapkan selasa.. hari nie.. ok la.. nak jwb exam..

Alhamdulillah, x seteruk hari ahad dan isnin..
Hanya vita c dan nutriferon..

Terima kasih Ya Allah.. tq shaklee jugak..

..."


Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Promo Februari 2016: Shaklee NutriFeron Si 'Immune Booster'


Alhamdulillah.

Januari telah mengakhiri, Februari pula yang datang.

Promo NutriFeron yang lama dinantikan ;)

Immune Booster! Dapatkan interferon semulajadi daripada Shaklee.

Beli 6 Percuma 1 atau dapatkan Diskaun 5% untuk pembelian 2 kotak NutriFeron.

Selain itu, promo Zinc Complex dan Vita-Lea for Children Beli 3 Percuma 1 diteruskan ke bulan Februari.

Jangan lupe roger2 saya ye ;)

Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading