Cadangan Set Puasa Shaklee

Alhamdulillah. Tugasan marathon puasa masih berlangsung. Tinggal 6 hari je lagi. Semoga saya dan kawan2 yang lain kuat semangat.

Hari ini agak penat berpuasa. Buktinya saya tak larat nak bersilat kat dapur buat kuih. Hehe.

Tula, pagi tadi tak sahur. Biasa saya sahur minum ESP + Performance Drinks.

Siang tadi macam2 teringin. Nak buat karipap la, coq jawa la, kuih pau la. Macam la pandai buat.

Air pun macam2 warna ada tadi. Warna perang ada 2, warna oren ada, merah pun ada. Last2 warna oren tu yang paling sedap diminum. Puas bila minum.

Laju je air warna oren tu bergelongsor ke ruang tekak. Hahaha.

Cadangan Set Puasa - BAJET
1. ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya, membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

*850gram. Untuk penggunaan 1bulan

Cadangan Set Puasa - POPULAR
Harga Runcit: RM232.50. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JUMAT 15%)
2. Performance Drink
Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

*539gram. Untuk penggunaan 1bulan (Bulan puasa biasanya 2minggu)

Cadangan Set Puasa - OPTIMUM
Harga Runcit: RM346.25. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JUMAT 15%)
3. Meal Shakes
Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.

*544gram. Untuk penggunaan 1bulan

--

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah bersedia merasai sendiri #ShakleeEffect!

Saya adalah SID yang tepat!
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading

Cadangan Set Gastrik Shaklee

Gastrik sinonim dengan puasa.

Puasa ja gastrik, gastrik ja puasa. Hehe.

Saya ni takde la gastrik, tapi arwah Abah dulu teruk jugak gastrik. Kalau puasa kena makan ubat baru dapat puasa.

Walaupun tak gastrik, tapi kalau puasa (biasanya bulan puasa sebab makan macam2) saya mesti ambil Alfalfa Complex tu. Perut yang sarat dengan makanan, mengah2 tu kurang la sikit kalau ambik Alfalfa Complex ni.

Alfalfa Complex ni istilah orang kampung, kelat. Kalau kita sebut beralkali. Bagus sangat untuk neutralkan perut kita yang berasid dan bergas tu.

ESP tu wajib dah kalau puasa, terutama waktu sahur. Goncang2 ngan Performance Drinks. Protein buat kita tahan lapar, Performance buat air dalam badan sentiasa terkawal dalam tubuh.


CADANGAN SET GASTRIK (Optimum)

Peppermint Ginger
Kombinasi 4 herba yang terdiri dari pudina, halia, jintan (fennel), bunga lawang (anise). Terbukti secara klinikal dapat membantu mengatasi masalah gastrik, loya, penghadaman dan badan berangin. Ia melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit.

Alfalfa Complex
Diberi nama "Raja Tumbuhan" kerana mempunyai 1001 manfaat. Bersifat alkali yang dapat mengurangkan keasidan serta mengurangkan keradangan dalam perut.

ESP
Sumber protein soya yang tidak diubah genetiknya. 20 jenis asid amino dalam ESP perlu untuk bina sel dan tisu baru pada dinding perut. Membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang lebih lama kerana mempunyai Indeks Glisemik rendah. Berperisa vanilla.

--
Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!
Continue Reading