Set Hamil Shaklee

Alhamdulillah, ramai dah kawan2 yang hamil. Sama ada kali pertama, kedua atau seterusnya. Pastinya setiap ibu hamil mahukan bayi dalam kandungannya mendapat khasiat yang terbaik untuk pembesaran fizikal dan pertumbuhan otak yang sempurna. Bukan sahaja kesihatan anak dalam kandungan dititikberatkan, malah kesihatan ibu hamil sendiri perlu dijaga dengan baik. Anak yang sihat lahir daripada ibu yang sihat. InsyaAllah, set hamil Shaklee memenuhi kesemua keperluan ibu hamil dengan rangkaian produknya.

Anda boleh memilih salah satu antara 3 set berikut;

Set Hamil BASIC
Harga Runcit: RM 297. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%) 

1. Vita-Lea with Iron Formula

Multivitamin yang lengkap untuk keperluan badan yang menyamai nutrisi 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi, membantu membentuk sel darah merah untuk mengelakkan low HB dan anemia.

*Untuk kegunaan 2 bulan.

2. B-Complex with Folic Acid

Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang PERLU untuk tubuh. Menukarkan makanan kepada tenaga, membantu melawan tekanan dan stress, juga menggalakan pertumbuhan bayi yang sihat dan normal. Lengkap dengan asid folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.

*Untuk kegunaan 4 bulan.

3. SR Vita-C Plus

Membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan bagi meningkatkan imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Bekalan vitamin C yang mencukupi merangsang penyerapan zat besi dan asid folik. Bantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

*Untuk kegunaan 6 bulan.

4. OsteMatrix

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi ibu. Apabila hamil, Kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian iaitu 1000mg sehari. Kekurangan Kalsium ketika hamil boleh menyebabkan sakit pinggang, kejang kaki dan sembelit.

*Untuk kegunaan 1 bulan.

Set Hamil POPULAR
Harga Runcit: RM 447. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)

5. ESP - Soy Isolated Protien Powder

Protein soya yang tidak diubah genetiknya (Non-GMO) untuk bekalan protein berkualiti untuk membekalkan tenaga berpanjangan buat ibu dan sangat penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan. Juga bantu kurangkan risiko diabetes dan darah tinggi.

*Untuk kegunaan 1-2 bulan.

Set Hamil OPTIMUM
Harga Runcit: RM 583. Klik di sini untuk dapatkan harga ahli (JIMAT 15%)

6. OmegaGuard

Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan otak, sistem saraf serta penglihatan yang baik untuk bayi dan mengelakkan premature delivery. (Boleh mula ambil pada Trimester Kedua).

*Untuk kegunaan 1-3 bulan.

--

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah bersedia merasai sendiri #ShakleeEffect!

Saya adalah SID yang tepat!
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)