Promo Oktober 2016: Shaklee OmegaGuard


Lama tak tunjuk diri kat sini. Hehe.

Bulan ni promo OmegaGuard tau. Dapatkan diskaun 5% dengan pembelian 2 botol OmegaGuard.

OmegaGuard ni sebenarnya suplemen minyak ikan. Satu sajian OmegaGuard ni membekalkan 1000mg asid lemak Omega-3 termasuklah DHA dan EPA. EPA menyihatkan jantung dan sendiri, manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi2 otak.

Sape yang perlukan OmegaGuard?

1. Ibu Menyusu

Apabila ibu menyusu mengambil OmegaGuard, secara tidak langsung bayi yang menyusu akan dibekalkan DHA. DHA ni sangat baik untuk perkembangan otak bayi. Selain tu, ibu yang menyusu boleh mengurangkan berat badan. Omega-3 kan meningkatkan hormon leptine, jadi ibu2 boleh kawal selera makan. Paling best, Omega-3 pun bantu pembakaran lemak2 tau.

2. Ibu Hamil

Membantu perkembangan otak bayi dari dalam kandungan. Mengawal kenaikan berat badan, mengurangkan risiko darah tinggi dan yang lebih menarik, mengurangkan risiko gila meroyan selepas bersalin.

3. Kanak-kanak

Beberapa kebaikan yang anak2 akan dapat apabila konsisten mengamalkan OmegaGuard, antaranya ialah membantu perkembangan otak dengan lebih baik, mengurangkan masalah batuk, selesema dan asma. Memang tip top untuk perkuatkan sistem imunisasi anak2.

Promosi OmegaGuard ini akan berakhir hujung Oktober ini.

--

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah bersedia merasai sendiri #ShakleeEffect!

Saya adalah SID yang tepat!
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)