Elak Kejang Kaki Dengan OsteMatrix


Mata duk celik lagi ni. Ada beberapa kerja lagi yang belum siap. Hehe. Perut macam bagi signal la pulak. Mata pun dah layu di tasik madu 😂

OsteMatrix tak makan lagi, kang tertido memang nasib la esok rasa sakit kat pinggang bila nak tunduk. Tak pun, jangan cari pasal time hujan dan sejuk macam ni. Cramp kang!

Teringat dulu-dulu masa muda, sebelum kawen lagi memang dah pesen kaki sokmo cramp. Bukan sebab pregnant baru cramp. Ntah la, mungkin sebab tak suka minum susu.

Dah pregnant apatah lagi. Bukan cramp ja, cukup pakej sakit belakang sekali. Sakitnya tu bertambah-tambah kalau travel balik kampung atau bercuti 😖

Ingat lagi masa ngandungkan Syahmi, tiap malam husband tolong sapukan minyak panas sebelum tido. Minyak tu namanya minyak Afiat. Nak jadi cerita, ada satu malam tu husband tertumpahkan minyak tu kat pinggang. Ha..hambik ko. Melompat kepanasan 😭

Semua tu kenangan, sejak dah kenal OsteMatrix tak merasa dah husband sapu minyak panas 😁

Sekarang tak pregnant, tak menyusu pun masih lagi consume OsteMatrix. Alhamdulillah, Kak Put jatuh cinta betul dengan OsteMatrix ni. Pil Kalsium Shaklee ni antara yang terbaik untuk ibu hamil melengkapkan keperluan kalsium harian.

Bukan sekadar Kalsium tau. Ada Magnesium lagi, untuk bantu Kak Put lawas esok pagi. Hehe. Dalam tu ada vitamin D, Boron, dan mineral lain untuk menyokong kesihatan tulang kita.

Ni ha, weekend ni nak ke KL. Memang wajib bawak ni. Mana la tau ada chance dapat p PBAKL kan, lenguh tu nak menapak kat situ. Jadi malamnya kena la amik OsteMatrix ni untuk rehatkan urat saraf, 'ubat tido' terbaik ni!

Nak try 'ubat tido' ni? PM Kak Put ye, sebotol RM61 je :)
www.wasap.my/60193265417

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)