Promosi Shaklee Julai 2019

Promosi Shaklee Julai 2019 kali ini pasti seronok didengar. Banyak sangat promosi yang nak dikhabarkan di sini.

1. Promosi Sustained Release Vita-C Plus Shaklee

Kali ini, vitamin yang perempuan semua suka, iaitu vitamin cantik, apa lagi.. Sustained Release Vita-C Plus :)


Apa yang menarik tentang promosi ini, beli 3 botol SR Vita-C Plus PERCUMA 1 botol Chew C Plus bernilai RM51.25/botol. wah..best kan? Banyak penjimatan ;)

Info lain tentang SR Vita-C Plus boleh klik SINI.

Baca Juga: Koleksi Testimoni SR Vita-C Plus

Menariknya Chew C Plus ni sebab dia memberi rangsangan yang segera tau!

  • Sesuai untuk yang kerap bersin, nak-nak time pagi tu kan
  • Sesuai untuk yang tengah morning sickness, awal pregnancy
  • Sesuai untuk yang kerap mengantuk, nak-nak lepas makan tengahari. Sapa tu? hehe
  • Sesuai untuk yang mabuk laut, mabuk time naik kereta
  • Sesuai untuk yang sakit tekak, kan  kita rasa tak sedap mulut kan, boleh la try ganti asam boi

Setiap set promosi SR Vita-C Plus ini berharga hanya RM292.50.


2. Promosi Zinc Plus Shaklee



Setiap pembelian 3 botol Zinc Plus akan mendapat 1 botol Zinc Plus secara PERCUMA (Jimat RM56.25!

Kelebihan Zinc Plus Shaklee

  • 15mg zink/hidangan, jadi telah membekalkan 100% keperluan harian zink
  • Berasaskan tumbuhan (diekstrak dari fermentasi glukosa daripada jagung)
  • Kurang rasa logam, pahit dan rasa kelat
  • Kadar penyerapan yang tinggi berbanding zink sintetik

Setiap set promosi Zinc Plus ini berharga hanya RM168.75.


3. Promosi Youth Mask (Produk Baru Youth)



Dah tau belum? Ha, Youth ada produk baru launching tau iaitu Youth Mask. Youth Mask ni ada 2 jenis tau;
  • Purifying Clay Mask
  • Hydrating Gel Mask
Bacaan lanjut berkenaan Youth Mask boleh dapatkan info di SINI.

Testimoni Youth Mask

PROMOSI: Setiap pembelian dua botol mask ini akan mendapat PERCUMA 3 item berikut (seperti tertera dalam gambar di atas)
  • Youth Facial Brush
  • Youth Organza Bag
  • Youth Mask Usage Guide
Setiap set promosi ini (pilih mana-mana mask, asalkan 2 botol) bernilai hanya RM297.50


4. Promosi Welcome Set (Khas Untuk Ahli Baharu)



Apa yang menarik tentang Welcome Set ini? Welcome Set ini adalah promosi khas buat ahli baharu mendaftar sebagai ahli. Diskaun sebanyak 10% bagi setiap pembelian set ini. Apa yang lagi best, boleh dibeli kesemua set ini dalam tempoh 60 hari keahlian.

Welcome Set menawarkan 3 set berikut:

i. Vivix Welcome Set
- mengandungi 2 botol Vivix bernilai hanya RM684!



ii. Daily Essential Welcome Set
- mengandungi 5 jenis suplemen bernilai hanya RM736.20!
- terdiri daripada ESP, SR Vita-C, B-Complex, OmegaGuard, Vita-Lea dan Vivix



iii. Youth Welcome Set
- mengandungi 4 items Youth bernilai hanya RM612!
- terdiri daripada Cleanser, Toner, Moisturizer dan Night Cream Youth.



Detail berkenaan tawaran dan manfaat yang terdapat dalam Welcome Set ini boleh klik SINI.


5. Promosi Youth Percuma Radiance C+E

Dapatkan PERCUMA Radiance C+E bagi setiap pembelian mana-mana produk Youth (sahaja) berjumlah 200uv dalam satu resit. Penjimatan sehingga RM412.50. Nak tau lanjut, PM Kak Put ya :)


6. Promosi ShakleeBaby


Jualan penghabisan stok sebab ShakleeBaby dah tak masuk Malaysia ye kawan-kawan. Diskaun 30% bagi pembelian setiap satu produk ShakleeBaby di atas;
  • ShakleeBaby Soothing Lotion
  • ShakleeBaby Massage Oil
Kalau beli mana-mana 3 unit dalam satu resit akan mendapat Flush Microfiber Towel dan juga Handy Baby Toiletry Bag.

--

Bersedia merasai sendiri #ShakleeEffect!

Klik sahaja gambar di bawah untuk hubungi Kak Put ya :)


2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)