Promosi Shaklee April 2020: Puasa dengan Shaklee? Senang Aje!

Assalamu'alaikum semua. Apa khabar prestasi kesihatan kita sepanjang tempoh PKP Fasa Ke-2? Semoga dalam prestasi yang baik tambahan pula kita bakal menyambut Ramadhan 2020 tidak lama lagi.

Bagaimana persiapan Ramadhan kali ini? Selain persiapan rohani, kita juga perlu siapkan diri yang sihat untuk melalui Ramadhan dengan lebih lancar. Semoga Ramadhan kita kali ini lebih baik berbanding tahun lepas.


So, apa yang Shaklee boleh bantu? InsyaAllah, Shaklee menawarkan produk yang baik untuk bantu mantapkan kesihatan kita sepanjang Ramadhan nanti. 


InsyaAllah, Shaklee menawarkan promosi khas Ramadhan kali ini. Diskaun 10% bagi setiap pembelian pek berkembar (2 unit) produk berikut:

1. Puasa dengan Cinch Shake Shaklee


Shake lengkap dan pantas ini sejenis minuman yang lazat dan berkhasiat untuk anda. Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut. Kak Put suka Cafe Latte!

Sesuai bagi mereka yang bercadang untuk menurunkan berat badan semasa berpuasa. Juga sebagai menu ringkas dan sihat semasa bersahur.

Topik Berkaitan: 3 Cara Mudah Kekalkan Bentuk Badan

2. Puasa dengan Cinch Tea Shaklee


Ramadhan ini tiba masanya untuk lupakan kopi dan minuman manis. Cinch Tea adalah alternatif minuman yang selamat dan semulajadi untuk mengekalkan berat badan kerana kandungan taurina di dalamnya membantu meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak.

Taurina juga dapat meningkatkan tenaga seharian agar sentiasa segar dan cergas. Jangan lupa untuk ambil semasa berbuka dan bersahur.


3. Puasa dengan Meal Shakes Shaklee


Sumber multivitamin terbaik. Apabila berpuasa, badan kita sebenarnya melalui proses detoksifikasi. Sementara detoksifikasi itu berlaku, Meal Shakes dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrien baru yang mencukupi. Berperisa French Vanilla.

Suplemen pilihan ibu bapa untuk anak-anak sihat dan pintar!


4. Puasa dengan Performance Drink Shaklee


Minuman isotonik tidak bergas, terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air. Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka. Membuatkan anda tidak mudah dahaga. Berperisa oren.

Hot Item sepanjang Ramadhan! Dapatkan koleksi testimoni Performance Drink DI SINI.

Topik Berkaitan: Atasi Rasa Dahaga Anda di Bulan Ramadhan

Nak mencuba suplemen Shaklee untuk Ramadhan ini? Inilah masa yang tepat kerana sekarang tengah berlangsungnya promo Puasa dengan Shaklee? Senang Aje dengan diskaun 10% bagi setiap pembelian 2 botol seperti poster promosi di atas. Bakal berakhir 30 April 2020 ye.

Selamat menunaikan ibadah puasa. Ingat, Puasa dengan Shaklee, Senang Aje!


--

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

Hubungi kami jika anda sudah bersedia merasai sendiri #ShakleeEffect!

Klik gambar untuk Hubungi Kak Put
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)